Peer support voor (huis-)artsen en zorgverleners met een BIG beroep

Als arts of medische professional met een BIG beroep kunt u onverhoopt verwikkeld raken in een klachtenprocedure. Bijvoorbeeld wanneer er een incident heeft plaatsvonden, u een diagnose heeft gemist of wordt beticht van onprofessioneel gedrag. Een klachtenprocedure kan een behoorlijke impact hebben op u als zorgverlener, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Misschien ervaart u gevoelens van machteloosheid, stress of eenzaamheid in dit proces. Fijn als u dan met iemand kunt praten! Stichting van Klacht naar Kracht biedt peer support voor artsen en medische professionals die te maken krijgen met een calamiteit, klacht of ingrijpende gebeurtenis.

Bel onze peer supportlijn.

Bel direct met onze peer support telefoonlijn voor medische professionals voor mentale coaching en begeleiding bij afhandeling van een klacht of calamiteitenprocedure. De Peer Support telefoonlijn van Stichting van Klacht naar Kracht is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00u en 18.00u.

U kunt bellen naar: 085 13 03 270.

Liever mailen? Dat kan ook via info@vanklachtnaarkracht.org

De peer supportlijn voor begeleiding van medische professionals bij klachten en calamiteiten is kosteloos voor deelnemers van het Kraanvogelfonds. Niet-deelnemers betalen een vrijwillige bijdrage.

Klachten en calamiteiten

Stichting van Klacht naar Kracht biedt peer to peer support voor artsen en medische professionals (BIG-geregistreerd) die te maken krijgen met een klacht of calamiteit. Onze deskundigen bieden persoonlijke mentale en inhoudelijke ondersteuning. Altijd onafhankelijk en zonder oordeel! Volledig geheim!

Stichting van Klacht naar Kracht helpt medische professionals tijdens klachten- of calamiteiten procedures of na een ingrijpend incident, met:

  • Mentale coaching en begeleiding
  • Inhoudelijke kennis en expertise
  • Reflectie en feedback
  • Scholing

Let op: Stichting van Klacht naar Kracht levert geen juridische bijstand. Wel kunnen wij u verwijzen.

Bekijk onze flyer of lees meer over ons aanbod.

Lid worden

Stichting van Klacht naar Kracht is een ANBI-stichting zonder winstoogmerk. Voor een bijdrage van €90,- (eenmalige bijdrage per drie jaar), aftrekbaar als beroepskosten, kan elke medische professional met een

BIG- registratie deelnemer van het fonds worden. Zodra u lid bent van het Kraanvogelfonds is de peer support telefoonlijn op elk gewenst moment gratis toegankelijk.

Ik word lid!